Primii pacienți COVID-19 au ajuns la spitalul Pipera. Mesajul lui Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei a anunțat că primii pacienți au ajuns la spitalul modular Pipera de la spitalul „Victor Babeș”.

În ședința extraordinară de astăzi a Consiliului General am supus la vot două proiecte de hotărâre care vor permite operaționalizarea spitalului modular din Pipera. Unul dintre acestea a vizat atribuirea către Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a terenului pe care se află unitatea medicală. Al doilea ne va permite o alocare bugetară suplimentară, astfel încât spitalul din Pipera să poată funcționa”, a anunțat Nicușor Dan, marți seară, pe pagina sa de Facebook.

Primii pacienți au și ajuns în această seară la Pipera. Vreau să le mulțumesc încă o dată consilierilor care au răspuns solicitării de a convoca o ședință de îndată și care au înțeles necesitatea deciziilor, votând pentru cele două proiecte. Bucureștenii trebuie să știe că Primăria Capitalei va face tot ce depinde de ea pentru a ajuta sistemul de sănătate să treacă peste această pandemie”, a mai scris acesta în mesajul de după ședința CGMB. 

CGMB s-a întrunit marți, online, de la ora 18.00, pentru a aproba inclusiv rectificarea bugetară necesară operaționalizării spitalului, potrivit anunțului primăriei Capitalei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole