Primii pacienți COVID-19 au ajuns la spitalul Pipera. Mesajul lui Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei a anunțat că primii pacienți au ajuns la spitalul modular Pipera de la spitalul „Victor Babeș”.

În ședința extraordinară de astăzi a Consiliului General am supus la vot două proiecte de hotărâre care vor permite operaționalizarea spitalului modular din Pipera. Unul dintre acestea a vizat atribuirea către Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a terenului pe care se află unitatea medicală. Al doilea ne va permite o alocare bugetară suplimentară, astfel încât spitalul din Pipera să poată funcționa”, a anunțat Nicușor Dan, marți seară, pe pagina sa de Facebook.

Primii pacienți au și ajuns în această seară la Pipera. Vreau să le mulțumesc încă o dată consilierilor care au răspuns solicitării de a convoca o ședință de îndată și care au înțeles necesitatea deciziilor, votând pentru cele două proiecte. Bucureștenii trebuie să știe că Primăria Capitalei va face tot ce depinde de ea pentru a ajuta sistemul de sănătate să treacă peste această pandemie”, a mai scris acesta în mesajul de după ședința CGMB. 

CGMB s-a întrunit marți, online, de la ora 18.00, pentru a aproba inclusiv rectificarea bugetară necesară operaționalizării spitalului, potrivit anunțului primăriei Capitalei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...