Primul turneu WTA din istoria orașului Cluj-Napoca ar putea beneficia de spectatori

Peste 60 de jucătoare sunt așteptate la turneul de tenis organizat la Cluj Napoca. Competiția este programată între 1 și 8 august, iar premiile au o valoarea totală de 230 000 de euro.

Turneul de tenis feminin de la Cluj-Napoca ar putea beneficia de spectatori, iar o declarație în acest sens a făcut la Europa FM directorul turneului Winners Open, Patrick Ciorcilă.

Nu prea ne punem problema să fie fără spectatori, la cum arată lucrurile în acest moment și ce discuții mai sunt, adică se pare că lucrurile, încet încet, revin la un anumit normal și eu cred că o să avem spectatori maimult ca sigur, însă nu știm exact câți spectatori și în ce condișii vor fi aceștia”, a spus directorul turneului.

El a mai adăugat că „pe 21 iunie vom ști în mare cine are șanse să participe, ulterior se mai pot retrage din jucătoare, dacă se mai accidentează, însă acolo ai un 80% din listele de acceptare definitivate”.

Acesta este primul turneu WTA din istoria oraşului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...