Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se gândește să intre în politică

Publicat: 09 feb. 2021, 11:00, de Roxana Roseti, în ACTUALITATE , ? cititori
Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, se gândește să intre în politică

Nicolae al României nu exclude varianta de a intra în politică. El a afirmat într-o emisiune, la radio, că ia în calcul această posibilitate.

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a spus în emisiunea „Omul potrivit” de la Digi FM că politica reprezintă o variantă la care s-a gândit.

Poate în viitor va fi momentul potrivit pentru mine, cine știe… Poate peste patru sau opt ani o să fie momentul potrivit să fac o mișcare în politică. Nu zic nu la această implicare. Cred că un politician trebuie să fie onest. Noi trebuie să ascultăm mai mult la cei de jos și nu la cei de sus. Trebuie să știm ce vrea fiecare om de la țară. Țara noastră nu e doar Cluj, Brașov, Timișoara sau București”, a declarat fostul principe în emisiunea menționată.

A primit titlul de principe la 20 de ani

 Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. Astfel, Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României.