Prinși în timp ce încercau să fugă din Columbia cu 300 de păienjeni, gândaci, scorpioni și tarantule

Sute de păienjeni și insecte au fost confiscate de autoritățile columbiene, după ce au fost găsite în bagajele a doi cetățeni nemți care se întorceau în Europa, potrivit CNN.

Este vorba de aproximativ 232 de tarantule, 67 de gândaci, nouă ouă de păienjeni și un scorpion cu șapte pui pe aeroportul El Dorado. Toate exemplarele erau păstrate în aproximativ 200 de containere de plastic ascunse într-o valiză, potrivit unui comunicat.

Cei doi cetățeni germani au fost reținuți și urmează să fie puși sub acuzare. Aceștia au declarat că transportau insectele în Germania în scopuri academice, însă nu aveau permisele necesare pentru a le captura și transporta.

Carolina Urrutia, secretarul de Mediu din Bogota, a declarat că și persoanele care intenționează să folosească animalele sălbatice în scopuri științifice au nevoie de permisiunea autorităților pentru a le scoate din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...