Prinţul Andrew s-a retras de pe reţelele de socializare

Prinţul Andrew, cercetat în Statele Unite pentru agresiuni sexuale asupra unei minore, s-a retras de pe reţelele de socializare.

Acesta s-a retras de pe social-media la câteva zile după ce i-au fost retrase și titlurile militare de către regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Contul de Twitter oficial al Ducelui de York (@TheDukeofYork) este acum doar o pagină albă însoţită de mesajul „Acest cont nu mai există”. Nici contul său de YouTube nu mai este activ, în timp ce pagina de Facebook nu mai este actualizată din ianuarie 2020 iar Instagramul este un cont privat.

Al doilea fiu al reginei Elizabeth a II-a a rămas fără titlurile militare şi patronajul asociaţiilor a doua zi după refuzul justiţiei americane de a clasa plângerea în civil care îl acuză de agresiuni sexuale asupra unei minore.  Retras din viaţa publică, Ducele de York nu mai foloseşte oficial apelativul „Alteţă regală”.  

Site-ul oficial al monarhiei britanice (royal.uk), care s-a distanțar de prinţ, a fost modificat aşa încât să sublinieze retragerea titlurilor militare şi a patronajelor, în timp ce angajamentele sale oficiale făcute în numele suveranei sunt enumerate la timpul trecut. 

Prinţul Andrew este cercetat într-un proces civil la New York pentru abuzuri sexuale asupra Virginiei Giuffre, o victimă a miliardarului american Jeffrey Epstein, fapte pe care le-a contestat mereu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...