Prințul Philip ar fi împlinit astăzi 100 de ani. Modul emoționant în care Regina Elisabeta a marcat momentul

Astăzi, 10 iunie, ducele Philip ar fi împlinit vârsta de 100 de ani. Regina Elisabeta a Marii Britanii a primit un trandafir care poartă numele prințului consort.

Palatul Buckingham precizează că floarea de culoare roz a fost plantată în grădina Castelului Windsor. La această reședință, Regina Elisabeta și prințul Philip şi-au petrecut cea mai mare parte a timpului după izbucnirea pandemiei.

Ducele de Edinburgh s-a stins din viaţă în data de 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. Acesta a fost căsătorit cu regina Elisabeta a II-a timp de 74 de ani şi i-a fost alături pe tot parcursul domniei sale de 69 de ani.

sursa: Instagram / @theroyalfamily

Palatul Buckingham a afirmat că săptămâna trecută reginei Elisabeta i-a fost prezentat trandafirul ”Ducele de Edinburgh”, o floare roz în memoria regretatului ei soţ, prinţul Philip.

„A fost o încântare să-i dăruiesc Majestăţii sale Regina trandafirul ‘Ducele de Edinburgh’, pentru a marca ceea ce ar fi fost aniversarea a 100 de ani (a prinţului Philip) şi pentru a-i aminti de viaţa lui remarcabilă”, a declarat Keith Weed, preşedintele Societăţii Regale de Horticultură.

O redevenţă din vânzarea fiecărui trandafir va merge către Duke of Edinburgh Award Living Legacy Fund, o societate înfiinţată de prinţul Philip şi care îşi desfăşoară în prezent activitatea în peste 130 de ţări.

sursa: Instagram / @theroyalfamily

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole