Pro România + ALDE = Pro România Social Liberal

Pro România şi ALDE au decis să aibă candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să formeze un singur partid – Pro România Social Liberal, a anunţat liderul Pro România, Victor Ponta.

„Este momentul să lăsăm de o parte orice ezitări şi să ne unim forţele pentru a opri actuala guvernare şi de a construi o alternativă. (…) Vreau şi cred că putem să construim în jurul acestei echipe, cu sprijinul ALDE, o forţă capabilă să lupte şi să se opună măsurilor greşite pe care Guvernul PNL şi aliaţii săi le iau”, a spus Ponta, într-o conferinţă comună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Ponta a spus că cele două formaţiuni au luat decizia de a avea candidaţi comuni la alegerile parlamentare şi să se unească într-un singur partid, care se va numi Pro România Social Liberal.

Victor Ponta a fost susținut de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care a arătat să este necesară consolidarea unui partid de opoziție cu actualele forțe de putere.

Atât Pro România, cât și ALDE, au luat la ultimele alegeri locale din București, procente care le situează sub limita de 5% necesară intrării în Parlament.

2 COMENTARII

  1. De ce este la modă să-ți urăști propria țară ?
    Întorcându-ne la anii 2012 decembrie 17 ai toate motivele .
    Tăriceanu, care a fost premier în perioada decembrie 2004-decembrie 2008 ai toate motivele.
    „Atât Pro România, cât și ALDE, au luat la ultimele alegeri locale din București, procente care le situează sub limita de 5%” O șmecherie țigănească de a fura pe mai departe.
    De ce este la modă să-ți urăști propria țară ? De ce este la modă să-ți urăști proprii politicieni ?

  2. DOI TERMINATI POLITIC AU CREEAT UN NOU PARTID , CARE VA OBTINE 1,3% LA ALEGERILE PARLAMENTARE . ATIT PUIE MONTA CIT SI MOLICEANU SINT TERMINATI , NU-I MAI VREA NICI DRACU . SOCIAL -LIBERAL SUNA CA DRACU , SPERIE SI PE CEI DOI ,TREI VOTANTI PE CARE II MAI AVEAU .SOMN USOR LICHELELOR CARE SINTETI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole