Pro România fuzionează prin absorbție cu PSD… la bucată

Negocierile de fuziune prin absorbție dintre PSD și Pro România au intrat oarecum în impas, dar s-a găsit o soluție de compromis.

Liderul PSD Marcel Ciolacu și cel al Pro România , Victor Ponta, nu au căzut de acord în ceea ce privește fuziunea prin absorbție dintre cele două partide din cauza pretențiilor exagerate ale fostului premier.

Totodată, mulți lideri județeni nu-l mai vor pe Ponta în PSD pe motiv că acesta a avut grijă ca unii baroni să meargă pe la DNA și chiar la beciul domnesc. Însă, pentru moment, Ciolacu și Ponta au căzut de acord ca pentru moment mai mulți lideri Pro România proveniți din PSD să revină în PSD, dar pe persoană fizică așa cum s-a întâmplat cu Marian Neacșu sau Adrian Țuțuianu.

Potrivit informațiilor noastre, mai mulți primari PSD trecuți la Pro România care au pierdut alegerile în 2020 deja s-au pregătit să revină în PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...