Probleme în Paradis? „Fetele picante” al showbiz-ului, în derivă

Solistele trupei „Spice Girls” vor să se reunească în cadrul unui turneu special. Însă, acestea nu pot să iasă pe scenă fără încă o cântăreață…Momentan trupa e în derivă, nemaiștiind exact ce au de făcut, mai ales că au promis publicului că se vor întoarce cu mare pompă pe scenă.

Se pare că vinovată pentru întreg haosul creat vizavi de reunirea trupei îi revine Victoriei Beckham , care se împotrivește și spune că nu e pregătită să revină în lumea showbizului, adică exact în lumea care a consacrat-o! Vedetele fac presiuni asupra soției lui David Beckham, dar turneul celebrei trupe este tot sub semnul întrebării.

Formația Spice Girls este cunoscută publicului larg după hituri: ”Wannabe”, ”Stop”, ”Viva Forever”. Amintim că celebra trupă britanică Spice Girls a făcut furori în toată lumea în anii ’90 ai secolului trecut, însă s-a destrămat în anul 2000. Cele cinci interprete s-au mai reunit în anul 2012, când eu cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară, care s-a desfășurat la Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...