Probleme în paradis? Meghan Markle, desființată de fratele ei (VIDEO)

Publicat: 12 aug. 2021, 23:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Probleme în paradis? Meghan Markle, desființată de fratele ei (VIDEO)

Meghan Markle nu are o relație bună cu tatăl ei, părerea nu prea bună fiind prezentă de ambele părți. Iată însă că noi declarații ale fratelui ei demonstrează că nici acesta nu are o părere prea bună despre sora lui.

Meghan Markle a fost desființată de Thomas Markle Jr, fratele ei, într-un show de televiziune din Australia, numit ”Big Brother VIP” Australia. În trailer-ul emisiunii, acesta și-ar fi vorbit sora de rău, numind-o ”foarte superficială”, potrivit E!News.

Tot Thomas Markle Jr., în vârstă de 55 de ani, a mai susținut că l-a avertizat pe prințul Harry despre ea, înainte ca acesta să o ia de soție și i-ar fi spus că sora lui o să îi distrugă viața. „Cred că o să-ți distrugă viața. Este foarte superficială”, i-ar fi spus Thomas prințului Harry.

De altfel, Într-o scrisoare, obținută de InTouch, care îi era adresată prințului Harry, în 2018, Thomas i-ar fi spus că Meghan este „o femeie încrezută și superficială care te va transforma într-o glumă pe tine și familia ta”.

„Poate simte că este mai presus decât toată lumea”

Meghan Markle nu ține legătura cu fratele ei. El a părăsit casa părintească pe când soția lui Harry avea vârsta de cinci ani. Chiar și așa, de când a aflat despre relația dintre ea și Harry, Thomas Markle Jr. nu a fost deloc reținut în declarații la adresa ei. “De când cu Hollywood și serialul în care joacă (Suits) s-a schimbat. Poate simte că este mai presus decât toată lumea, poate și mai mult acum. Dacă nu ar fi fost cu prințul Harry ar fi mers să-și viziteze tatăl”, spunea Thomas Markle Jr. în august 2018.

Este cunoscut faptul că, în ultimii ani, relația lui Meghan cu tatăl ei a fost una tensionată. Bărbatul a criticat public dezacordul deciziile luate de fiica lui și a făcut multe reproșuri la adresa ei.