Probleme pentru artista americană Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester

Publicat: 26 mai 2024, 12:31, de Viorela Pitulice, în LIFESTYLE , ? cititori
Probleme pentru artista americană Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester

Artista americană Nicki Minaj ar fi trebuit să susţină, sâmbătă seara, un concert la Manchester, însă acesta a fost anulat în ultimul moment, deoarece vedeta a fost arestată pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru „suspiciuni” de export de droguri uşoare. 

Într-un final, artista a primit voie să își continue călătoria, numai că nu a mai putut ajunge la timp la concert, unde era așteptată de circa 20.000 de fani, care și-au exprimat pe rețelele sociale indignarea că evenimentul a fost anulat. Iar vestea nu au primit-o decât în momentul în care se aflau deja pe stadion.

Poliţia olandeză  a anunțat că Nicki Minaj a fost arestată pentru suspiciuni de export de droguri uşoare. Ea a fost amendată, după care i s-a permis să plece. Era însă prea târziu pentru a mai ajunge la timp la concert. Pe stadionul din Manchester, s-a huiduit îndelung în semn de protest înainte ca toată lumea să plece.

„Vă rog să acceptaţi scuzele mele profunde şi sincere. Au ştiut clar cum să mă rănească astăzi, dar va trece şi asta. Ei fac asta din nou şi din nou şi din nou şi am încercat din greu să nu discut despre asta pentru că voi meritaţi să primiţi ce e bun. Urăsc să vă implic în orice care nu are ca scop entertainment-ul”, a scris artista pe platforma X. Vedeta promitea să reprogrameze spectacolul, duminică, cu promisiunea unui „bonus suplimentar” celor care au cumpărat bilete.

Pe același stadion au mai fost anulate, în ultimele luni săptămâni, şi concertele unor artiști precum Olivia Rodrigo, Take That şi Peter Kay, după o serie de întârzieri şi probleme tehnice.