Procesul de votare la Penitenciarul Gherla din Cluj s-a încheiat. Câți deținuți au votat

A fost încheiat procesul de votare la Penitenciarul din Gherla din Cluj. Conform unui comunicat al penitenciarului, 191 de deținuți au votat.

„Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea în condiţii optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, Penitenciarul Gherla a finalizat activităţile de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură de a perturba procesul electoral.

 Astfel, un număr de 191 persoane private de libertate şi-au exercitat, duminică, 06.12.2020, dreptul de vot la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020″, se arată într-un comunicat transmis de Penitenciarul Gherla.

La Penitenciarul din Gherla se află în custodie 979 de persoane private de libertate, dintre care 242 au drept de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...