UPDATE Procesul lui Liviu Dragnea pentru eliberarea din penitenciar a fost amânat

Tribunalul Bucureşti a amânat dezbaterea solicitării de eliberare condiționată a fostului lider al PSD până pe 26 mai. Cererea de amânare a fost depusă de Liviu Dragnea, pe motiv că avocatul său nu se poate prezenta la proces.

Update: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amânat pentru 26 mai, fiind invocat motivul lipsei apărării. Cererea de amânare a fost depusă de Liviu Dragnea, pe motiv că avocatul său e în imposibilitatea de a se prezenta la proces. Până la termenul din 26 mai, instanța a cerut de la Rahova un raport actualizat privind zilele câștigate prin muncă.

Știre inițială

Dragnea a încercat să împiedice ca procesul să se desfăşoare la Tribunalul Bucureşti, prin depunerea unei cereri de strămutare a cauzei la alt tribunal din ţară, însă solicitarea a fost amânată marţi de Curtea de Apel Bucureşti, după ce avocata sa nu a venit în sala de judecată, având probleme de sănătate.

Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, noteaza b1.ro. El se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă.

Recent, Direcția Națională Anticorupție (DNA) l-a trimis în judecată pentru trafic de influență în legătură cu vizita făcută în SUA, în ianuarie 2017, la instalarea lui Donald Trump în funcția de președinte, potrivit b1.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...