Procuratura italiană investighează cauzele prăbușirii avionului pilotat de afaceristul Dan Petrescu

Procuratura italiană investighează cauzele prăbușirii avionului pilotat de afaceristul Dan Petrescu lângă Milano. Miliardarul a murit alături de soție, copilul lor, și de alte 5 persoane. Cutia neagră a aparatului a fost găsită.

La 5 minute după decolare, aparatul de mici dimensiuni a lovit o clădire aflată în renovare. Un martor a povestit că avionul avea unul dintre motoare în flăcări. Oamenii din zonă au auzit o explozie când avionul s-a ciocnit de clădirea cu două etaje care era goală în momentul producerii accidentului. Aparatul de zbor decolase de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Sardinia.

Avionul – un Pilatus  – este un aparat de zbor cu un singur motor produs în Elveţia

Aseară, Ministerul de Externe de la București a precizat că printre persoanele decedate în accidentul aviatic de la periferia oraşului Milano se află doi români, cu dublă cetăţenie. Avionul era pilotat de Dan Petrescu care era și proprietarul aparatului de zbor – cumpărat în 2015. Avionul – un Pilatus  – este un aparat de zbor cu un singur motor produs în Elveţia, fiind destinat clienţilor de afaceri, potrivit Radio Europa FM.

În lumea aviaţiei, este recunoscut ca un aparat de zbor excelent. Descris de Ziarul Financiar drept unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, Dan Petrescu avea 68 de ani şi deţinea active în imobiliare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...