Procurorii i-au destructurat: Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai importante grupări de trafic de droguri din București

Procurorii DIICOT au reţinut 11 persoane, care făceau parte din una dintre cele mai importante grupări infracţionale specializate în distribuţia de heroină şi substanţe psihoactive din Bucureşti.Ulterior, membrii grupării au fost arestați preventiv.

În urma unei investigaţii care a durat patru luni, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au destructurat una dintre cele mai importante grupări infracţionale specializate în distribuţia de heroină şi noi substanţe psihoactive din Bucureşti”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Gruparea ar fi distribuit droguri şi noi substanţe psihoactive, în special în zonele locuite de persoane cu antecedente penale şi fără venituri.

Tot în comunicat se precizează căpoliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au efectuat 10 percheziţii în Bucureşti, în sectoarele 2 şi 5, la adresele unde locuiesc cei în cauză. Operațiunea s-a desfășurat în dimineața zilei de 23 februarie.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate 30 de grame şi 28 de bile de heroină, o pungă şi diferite cantităţi vărsate de praf, susceptibile a fi noi substanţe psihoactive, 10 comprimate de metadonă, 2 grame de cannabis, 8.150 de lei şi 4.310 euro, mai multe seringi hipodermice cu urme, telefoane mobile şi cartele SIM, un card bancar, diferite materiale şi recipiente folosite la ambalarea şi porţionarea drogurilor şi noilor substanţe psihoactive, precum şi înscrisuri”, precizează IGPR.

În decursul a patru luni, poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au efectuat zeci de prinderi în flagrant delict.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...