Produsele plant-based au ajuns și în țara noastră. Unde pot fi găsite

Burger King România anunță că produsele plant-based – Plant-Based Whopper & Plant-Based Nuggets – au ajuns și în România. Acestea pot fi găsite în toate cele șase restaurante Burger King din București, dar și pe platformele de delivery.

Noile produse plant-based vor fi disponibile în toate restaurantele din țară, începând cu luna aprilie.

Plant-Based Whopper și Plant-Based Nuggets au fost concepute împreună cu The Vegetarian Butcher, un specialist în dezvoltarea produselor de tip plant-based. Cele două companii s-au reunit pentru a crea produse care ar putea schimba industria QSR pentru totdeauna.

Pentru pregătirea produsului Plant-Based Whopper este folosit același grătar ca pentru restul produselor din carne de vită. Maioneza conține gălbenuș de ou.

O alternativă gustoasă

Burger King urmărește noile tendințe și ascultă de cerințele clienților săi. Produsele plant-based reprezintă o alternativă gustoasă pentru toți cei care își doresc să experimenteze produse fără carne, dar care vor să se bucure în continuare de gustul incomparabil al produselor noastre vedetă. Vom lăsa produsele plant-based să vorbească de la sine și să vedem dacă fanii noștri pot face diferența!”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume. În România, AmRest operează lanțul de restaurante Burger King, precum și rețeaua Starbucks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

EXCLUSIV Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

De ceva timp, actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, apare în public cu un nou look. Realitatea acestei schimbări este cu totul alta,...