Prof. dr. Dulcan: „Am 1.000 de dovezi că Dumnezeu există”

Prof. dr. Dulcan a povestit experiențe incredibile la care a fost martor de-a lungul vieții de medic. El a dezvăluit povestea unui bolnav care s-a vindecat miraculos, fără nicio explicație, doar prin Dumnezeu.

Medicul susține că are 1.000 de dovezi că Dumnezeu există și că nu e bine să ducem numele Domnului în deșert pentru că nu ne va fi cu siguranță bine în viață. 

Știți ce i-a spus Iisul lui Toma: ”Toma, Toma, n-ai crezut, dar era mult mai bine dacă credeai înainte să vezi!”. Toți oamenii care au gânduri rele vor plăti, mai ales dacă aceste cuvinte nedorite sunt adresate pentru entitățile noastre sacre. Eu zic că nimeni nu are voie să își bată joc de mama noastră.

Eu am văzut că toți cei care au făcut asta au murit de un cancer și nu cred că e bine să ne jucăm cu aceste lucruri. Ce am văzut eu ca medic întâmplându-se… Eu am 1.000 de dovezi că Dumnezeu există, am văzut vindecări făcându-se prin asta, am scris despre asta, am mers în multe pelerinaje, experiența morții clinice, vindecări de cancer.

Sunt lucruri care vin din altă dimensiune a Universului, nu le poți explica, așa că mai bine taci” a povestit prof. dr. Dulcan la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...