Profețiile lui „Nostradamus din Brazilia” se adeveresc!

Publicat: 31 mart. 2024, 18:22, de Radu Caranfil, în ESENȚIAL , ? cititori
Profețiile lui

Deși majoritatea oamenilor sunt familiari cu legendarul Nostradamus și cu predicțiile sale din secolul al XVI-lea, știați că există un „Nostradamus în viață” care câștigă notorietate pe rețelele de socializare?

Persoana în cauză este Athos Salomé, un parapsiholog din Brazilia, care a pretins în trecut că a prezis pandemia de Covid-19 încă din 2012.

Acum, prima sa predicție pentru 2024 pare să se fi adeverit, după ce a afirmat că va fi vorba despre „trei zile de întuneric„.

El a susținut că o explozie solara ar urma să lovească Pământul și că o efracție coronală de masă (CME) se îndrepta către noi într-un interviu acordat Express-ului.

Evenimentul a avut loc pe 24 martie, iar el a mai spus că un „eclipsă totală de soare” va avea loc la începutul lui aprilie ca urmare a acestui fapt.

Totodată, el a făcut predicții despre „realitatea urgentă” a celui de-al Treilea Război Mondial, afirmând că acesta va fi declanșat curând printr-un atac cibernetic între China și Rusia.

Vrăjitorul a mai spus că confidențialitatea datelor va ajunge în prim-plan în 2024, afirmând: „Matricea supravegherii moderne simbolizează rețeaua în expansiune a monitorizării și controlului care pătrunde lumea noastră. Ne apropiem rapid de o realitate în care intimitatea devine o noțiune care oferă guvernelor și corporațiilor acces nemaiîntâlnit la informațiile personale ale individului.

Între timp, Nostradamus cel real a prezis tot felul de lucruri pentru 2024, de la un război cu China la retragerea regelui proaspăt încoronat al Marii Britanii.

Profeții înfiorătoare și evenimente tulburătoare: Nostradamus și previziunile pentru 2024

Nostradamus, celebrul astrolog, medic și cabalist francez din secolul al XVI-lea, este cunoscut pentru profețiile sale enigmatice și interpretate deja într-o varietate de moduri. Însă, deși timpul trece, mulți continuă să se întrebe: cât de precise sunt aceste profeții? Acest lucru este pus sub semnul întrebării odată cu împlinirea primei previziuni tulburătoare pentru anul 2024.

Potrivit celor mai recente evenimente, primele profeții ale lui Nostradamus pentru 2024 par să se adeverească, aducând cu ele îngrijorări și speculații. O analiză atentă a textelor sale obscure sugerează că multe evenimente majore ar putea urma să aibă loc, din care câteva s-au confirmat deja.

Prima profeție realizată: Cutremurul din Japonia

Printre primele profeții din anul 2024, Nostradamus a anticipat un eveniment cataclismic: „Pământul uscat va deveni și mai uscat, și vor fi mari inundații când va fi văzut.” Aceste cuvinte au prins viață la începutul anului, când Japonia a fost lovită de un cutremur devastator, urmat de tsunami-uri care au adus distrugere și tragedie. Și astfel, primul semn al profeției lui Nostradamus s-a îndeplinit, aducând cu el întrebări despre ce urmează să vină.

Abdicarea regelui Charles al III-lea și alte previziuni

Printre profețiile remarcate pentru 2024 se numără și abdicarea regelui Charles al III-lea, o presupusă „bătălie navală” și apariția unui nou papă. Este interesant de remarcat că Nostradamus a anticipat, de asemenea, că schimbările climatice vor deveni din ce în ce mai grave în acest an, o profeție care se îmbină perfect cu preocupările actuale privind mediul înconjurător și încălzirea globală.

Critici și speculații

În ciuda uimitorului succes al primei profeții, mulți sunt încă sceptici cu privire la precizia și interpretarea profețiilor lui Nostradamus. Unii resping aceste profeții ca fiind simple coincidențe sau interpretări subiective ale textelor sale criptice, în timp ce alții continuă să le studieze și să le analizeze cu atenție, în căutarea unor indicii despre viitor.

Cu toate acestea, oamenii rămân cu ochii ațintiți asupra viitorului, întrebându-se ce alte evenimente tulburătoare și profeții înfiorătoare vor urma în anul 2024 și dincolo de el. Oricare ar fi adevărul, profețiile lui Nostradamus rămân un subiect fascinant de discuție și de speculație pentru mulți ani de acum înainte.