Prognoza meteo, 16 aprilie 2021: Vremea se menține rece

Vineri, 16 aprilie a.c., vremea va fi deosebit de rece îndeosebi în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, chiar dacă valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în ziua precedentă.

Conform ANM, va fi variabil în sudul și sud-estul teritoriului, cu înnorări mai ales ziua în restul zonelor, iar în nord, centru și nord-est vor fi precipitaţii pe arii restrânse, slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie.

Cum va fi vremea la munte, pe 16 aprilie 2021

La munte, pe parcursul zilei, vor fi precipitaţii mixte și predominant ninsoare la altitudini foarte mari. Vântul va avea intensificări ziua în zona montană, cu rafale de peste 70-80 km/h pe creste şi local în restul teritoriului, cu precădere în sud şi în est, în general cu 45-55 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, izolat mai ridicate în Oltenia și sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade Celsius, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma ceaţă și brumă, informează stirimeteo.com.

Cum va fi vremea în București, pe 16 aprilie 2021

În Capitală, temperatura aerului va fi în creștere la valorile diurne, cu o maximă de 14-15 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări în cursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura minimă va fi de 1-3 grade Celsius, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Cum va fi vremea de Paștele Ortodox. Prognoza meteo pentru următoarea lună

Meteorologii vin cu informații despre prognoza meteo în perioada 12 aprilie – 10 mai. Astfel, temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă de primăvară. În săptămâna în care urmează Paştelui Ortodox se vor înregistra temperaturi specifice începutului de lună mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...