Prognoza meteo 29 septembrie 2021: Vreme în general închisă, cu nori si ploi slabe, în aproape toată țara

Miercuri, 29 septembrie, avem mulți nori, ploi slabe în jumătatea vestică a țării și temperaturi modeste. Maximele pleacă de la 13 grade în depresiuni și se opresc pe la 21 de grade în vestul țării.

În Dobrogea și Bărăgan vor fi perioade cu soare, dar și înnorări și poate câțiva stropi de ploaie. Vântul mai are unele intensificări în Dobrogea, iar temperaturile se opresc pe la 18 grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, se anunță o zi plăcută, cu soare, câțiva nori de vreme bună și temperaturi cu 2-3 grade peste cele de marți.

În nordul Moldovei și în Bucovina, atmosfera va fi însorită, norii apar în treacăt și se încălzește ușor. Maximele se vor situa intre 14 și 18 grade Celsius.

În schimb, în nordul Transilvaniei și în Maramureș se adună norii și vor aduce câteva ploi slabe, apare puțin și soarele iar temperaturile scad ușor, scrie ȘtirileProTv.ro.

În ținuturile vestice se mai încălzește puțin, o să plouă din când în când, dar vor fi și scurte perioade cu soare. Vântul va avea intensificări în Banat și la amiază vor fi cel mult 21 de grade Celsius.

În Transilvania se anunță vreme bună în estul provinciei, dar în rest vor fi înnorări și ploi sporadice. Vântul suflă mai tare în zonele de munte, iar temperaturile urcă până la 17 grade.

În Oltenia, urmează o zi închisă cu ploi cam peste tot. Maximele termice, în scădere fata de ieri ajung pe la 17 grade.

În ținuturile sudice, vor fi înnorări, condiții de ploaie slaba și maxime de până la 18-19 grade Celsius.

Vremea în București

În București, ziua de astăzi ne aduce atmosferă închisă și rece, un pic de vânt și o maxima de 19 grade. La noapte, înnorările persistă și se răcește ușor.

Vremea la munte

Și la munte avem o zi destul de mohorâtă, dar se arată puțin și soarele, îndeosebi în masivele din estul țării. Ploile apar sporadic în Carpații Occidentali, iar vântul prinde putere în vestul Meridionalilor. Temperaturile continuă să scadă în masivele sudice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole