Prognoză meteo pentru București: Nu scăpăm de temperaturile caniculare

Meteorologii au anunțat că temperaturile se mențin foarte ridicate în București, iar canicula va persista cel puțin până miercuri, 11 august, când termometrele vor arăta valori de până la 37 de grade Celsius.

Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Valorile temperaturii maxime se vor situa între 34 și 37 de grade, iar cele minime vor fi, în general, de 18…21 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, însă în după-amiaza zilei de marți, 10 august, sunt posibile averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

ANM a emis duminică un nou Cod galben de caniculă până miercuri dimineaţa ce vizează Bucureștiul și 18 județe din sud-vestul și sudul țării. Conform meteorologilor, în zilele de luni, marți şi miercuri, în aceste regiuni disconfortul termic va fi ridicat şi local va fi caniculă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

SIE caută colegi noi! Campanie de recrutare a celui mai secret...

Serviciul de Informații Externe (SIE) este unul cu o muncă foarte interesantă, dar și ascunsă ochilor publicului larg. Foarte rar și-a căutat angajați prin...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

FRICA de a spune și TEAMA de a fi

Poate că da, poate că nu, dacă am vorbi deschis și dacă am acționa precum simțim, am putea schimba lucrurile în jurul nostru așa...