Programele de formare profesională încep! Locurile de muncă „la dispoziție”

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna septembrie 135 programe de formare profesională, pentru un număr de 2.051 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Conform unui comunicat, programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum operator introducere validare şi prelucrare date – 126 persoane, lucrător în comerţ – 118 persoane, ajutor de bucătar – 98 persoane, îngrijitor spaţii verzi – 91 persoane, femeie de serviciu – 85 persoane; inspector (referent) resurse umane – 81 persoane; agent de securitate – 70 persoane, competenţe cheie – comunicare în limba româna – 70 persoane, competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere – 70 persoane, contabil – 70 persoane.
Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Bucureşti (252 persoane), Dâmboviţa (112 persoane) şi Braşov (98 persoane).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...