Proprietarul Pro TV va prelua RTL Croaţia. La ce preţ

Compania CME Media Enterprises, care operează mai multe televiziuni din Europa Centrală şi de Est, printre care şi Pro TV, a anunţat achiziţia unui nou post de televiziune comercial din Croaţia.

Este vorba despre televiziunea RTL Croaţia, pe care CMA a preluat-o în urma unui acord cu RTL Group. „Activele sunt evaluate la 50 de milioane de euro”, anunţă compania, într-un comunicat.  Această tranzacţie este supusă condiţiilor obişnuite de ratificare, inclusiv obţinerea aprobărilor din partea Autorităţii Croate pentru Concurenţă şi a Agenţiei Croate pentru Media Electronică. Finalizarea acestuia este prevăzută la jumătatea anului 2022, mai spun reprezentanţii CME. 

Comapania CME, deţinută de grupul de investiţii ceh PPF, deţine operaţiuni media în Bulgaria, Republica Cehă, România, Slovacia şi Slovenia. 

Cele două ţări din Marea Adriatică pot funcţiona bine în paralel.

Ca membru al grupului PPF, suntem întotdeauna deschişi oportunităţilor interesante de creştere şi investiţii şi considerăm că Marea Adriatică este o regiune în creştere cu un potenţial excepţional.

Avem o operaţiune de mare succes cu ProPlus în această zonă şi suntem convinşi că cele două ţări din Marea Adriatică pot funcţiona bine în paralel. Ne vom concentra pe digitalizare şi pe crearea de conţinut local, aşa cum o facem în toate ţările în care activăm, continuând în acelaşi timp să excelăm în jurnalism pluralist şi de înaltă calitate”, declară Didier Stoessel, CEO CME Cehia, România, Slovacia şi Slovenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...