Propunerile PNL pentru conducerea ASF: Gabriel Avramescu și Gabriela Horga, nominalizați pentru poziții cheie

Astăzi, Partidul Național Liberal (PNL) a anunțat cu mândrie că Gabriel Avramescu, actualul președinte al PNL Buzău, este propunerea lor pentru funcția de primvicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). În paralel, Gabriela Horga a fost desemnată ca propunere pentru postul de vicepreședinte responsabil cu piața de capital.

Decizia PNL vine într-un moment crucial pentru sectorul financiar din România, subliniind angajamentul partidului față de o guvernanță robustă și expertiză înaltă în cadrul ASF. Gabriel Avramescu, cu o experiență semnificativă în economie și în cadrul PNL, este văzut ca un lider capabil să aducă o viziune proactivă și inovatoare în domeniul supravegherii financiare.

Într-un punct de vedere oferit pentru Ziarul Puterea, deputatul PNL – Gabriel Avramescu susține că după întrunirea Biroului Politic Național nu s-a stabilit nimic cu privire la posturile cheie din cadrul ASF.

Gabriela Horga, propusă de PNL pentru funcția de vicepreședinte pe piața de capital

În ceea ce o privește pe Gabriela Horga, propunerea pentru funcția de vicepreședinte pe piața de capital, aceasta aduce în ecuație o experiență solidă în domeniul financiar și o expertiză relevantă în piețele de capital. PNL consideră că Horga poate juca un rol esențial în consolidarea și dezvoltarea pieței de capital din România.

Aceste nominalizări reprezintă un pas important în cadrul eforturilor PNL de a asigura o conducere puternică și specializată în cadrul ASF, contribuind la stabilitatea și creșterea sectorului financiar din țară. Nominalizările vor trece acum printr-un proces de evaluare și aprobare, iar rezultatul final va fi esențial pentru direcția viitoare a supravegherii financiare în România.

3 COMENTARII

  1. Cel mai ordinar parlament si cel mai antiromani guvern.Face lege pentru mafia asigurarilor si pentru mafia service.Legi neconstitutionale care obliga oamenii sa cotizeze la furtul asiguratorilor si la mafia service RAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole