Protest la Ministerul Mediului: Ce au solicitat oamenii costumați în urşi, vulpi, iepuri (VIDEO)

Membri ai comunității Declic costumați în urşi, vulpi, iepuri şi alte animale sălbatice cer ca pădurile să fie urmărite prin satelit, pentru a monitoriza tăierile ilegale.

„Sunt homeless, mi-au tăiat toată pădurea ” sau „Păziți pădurea cu tehnologia mileniului 3” sunt unele dintre mesajele de pe pancatele de la protestul din fața Ministerului Mediului.

Reprezentanții comunității Declic cer și monitorizarea video a transporturilor de lemn, pe lângă urmărirea prin satelit a tăierilor ilegale, după cum au explicat într-o transmisiune live pe pagina lor de Facebook.

55.000 de persoane au semnat petiția Declic prin care cer ca paza pădurilor să fie făcută cu ajutorul tehnologiei satelitare şi prin monitorizare video a transporturilor de lemn.

„Ministrul Mediului a promis că sistemele de monitorizare cerute de Comunitatea Declic vor fi incluse în PNRR – finanțarea europeană aflată acum în negociere cu Bruxelles. Între timp lucrurile rămân incerte și fără un orizont clar pentru implementare”, au scris cei de la Declic pe pagina de Facebook.

Video aici: https://www.facebook.com/declic.ro/videos/1305763006485337/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole