Proteste în fața Guvernului! Militarii și polițiștii au ieșit în stradă

Poliţiştii şi cadrele militare protestează, joi, în Piaţa Victoriei. Aceștia sunt nemulțumiți de măsurile luate de Executiv și cer majorarea sporului pentru risc și dotarea cu echipamente moderne.

La această manifestaţie participă inclusiv cadrele militare disponibilizate în Rezerva și în Retragere, ațături de Mircea Dogaru.

Oamenii legii protestează din cauza unor nereguli în ceea ce privește veniturile polițiștilor care au ieșit la pensie. Oamenii legii susțin că în funcție de anul pensionării unii oameni ai legii încsasează mai mulți bani, deși au prestat aceeași muncă.

Polițiștii cer recalcularea prevederilor legale pentru ca toate pensiile să aibă aceeași valoare, indiferent de anul în care fiecare om al legii s-a retras din activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...