Proteste la Craiova. Localnicii, nemulțumiți de poluarea provocată de Complexul Energetic Oltenia

Câteva zeci de persoane protestează, sâmbătă, la Craiova, în fața sediului Complexului Energetic Oltenia, din cauza poluării provocate de instalațiile industriale, situație care durează de mai multă vreme.

Pe lângă craioveni, la protest participă și persoane din localitățile apropiate. Participanții s-au mobilizat pe rețelele de socializare și sâmbătă, la ora 12.00, s-au adunat în fața Complexului Energetic Oltenia.

Protestatarii solicită autorităților să ia măsuri urgente pentru a reduce poluarea provocată de Complexul Energetic. De altfel, acesta a fost amendat în urmă cu câteva zile de Garda de Mediu, după ce mai multe cartiere ale orașului Craiova au fost acoperite cu cenușă.

Localnicii susțin că problemele privind poluarea datează de ceva vreme și ar putea fi înlăturate prin modernizarea unor echipamente ale complexului industrial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...