PSD, atac la fostul ministru Mihăilă: „Singura realizare din mandat e că soțul tău a luat concursul la Spitalul din Oradea”

Social – democrații răspund atacului lansat de fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, cu un nou atac și îi transmit că ar trebui „să-i fie rușine” pentru realizările infime din mandat.

Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decența să tacă! Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea și gașca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esențiale pentru pacienții din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea și nici Cîțu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei!

Când singura ta realizare ca ministru al Sănătății este că soțul tău a reușit la „concursul” de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de rușine! Dar, la unii, tupeul este invers proporțional cu priceperea!”, a transmis senatorul PSD, Florian Bodog.

Replica social – democratului vine în contextul în care fostul ministru a declarat dimineață că, în ziua cu recordul absolut de morți de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliție împotriva sănătății publice.

Liderii de grupuri parlamentare PNL, PSD, UDMR și AUR au respins dezbaterea urgentă a Legii Certificatului Verde în Camera Deputaților. Că AUR este un partid antivaccinist nu mai poate mira pe nimeni. Dar că partide care clamează responsabilitatea față de țară și popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâșietor și complet de neînțeles”, a transmis marți dimineață Ioana Mihăilă.

591 de decese provocate de virusul SARS-COV-2 au fost anunțate marți oficial, conform Grupului de Comunicare Strategică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole