PSD fără mască: ”Mânuța” lui Bădălău, primarul pistolar din Singureni, mână-n mână cu Ciolacu, Grindeanu și Paul Stănescu

De vreo 12 ani, adică de când este primar, pentru Marian Pătuleanu, mai cunoscut sub numele de ”Mănuță”, comuna Singureni din județul Giurgiu a devenit moșia sa.

După ce în vară a vrut să treacă la PNL, acum el se laudă pe rețelele de socializare că s-a întâlnit acum două zile într-o locație de fițe din județul Giurgiu cu noii lideri ai PSD la o agapă de socializare, fără mască.

Marian Pătuleanu, setterul irlandez din Giurgiu care se visează pitbull în PSD

Practic, ”Mânuță” Pătuleanu a trecut comuna Singureni pe persoană fizică, iar primăria a ajuns conacul său. Se crede un Winnetou, dar mai agitat, printre primarii din Giurgiu și permanent caută să iasă în față, fapt pentru care se gudură pe lângă politicieni, indiferent de culoarea politică a acestora, mai ceva decât un setter irlandez. A fost ales primar în 2008, din partea PNL, după care a trecut la PSD, iar anul acesta a vrut să revină iar la PNL. Ba chiar a fost prezent la sfârșitul lunii iulie la acea întâlnire de la Palatul Victoria a premierului Ludovic Orban cu cei 27-28 de primari PSD din Giurgiu. Mai mult, el și-a făcut poze cu liderii PNL Giurgiu și câțiva primari PSD care au trecut la PNL, chiar la zona de agrement din Singureni amenajată cu bani publici- ”Domeniul cu palmieri”, dar controlată de familia sa. Ulterior, liberalii giurgiuveni au renunțat să-l mai înregimenteze în partid, fapt pentru care acum Marian Pătuleanu candidează pentru un al patrulea mandat din partea PSD.

Conducerea PSD, fără mască, dar cu ”Mânuță”, la o agapă de vară la Bucșani

Mai nou, ”Mânuță” Pătuleanu se laudă de vreo două zile pe rețelele de socializare că el este ”tovarăș” la cataramă cu liderii PSD, adică cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, și, totodată, că este frate de cruce cu baronii PSD din Giurgiu, adică cu Niculae Bădălău, Marian Mina-”Scheletu” și senatorul Cristian Marciu. Și drept dovadă a postat pe Facebook o poză de la întâlnirea ce aceștia are a avut loc miercuri, 9 septembrie 2020, la Complexul ”Lebăda Neagră” din Bucșani (vezi FOTO). Numai că, niciunul dintre cei cu care s-a pozat ”Mânuță” Pătuleanu, adică Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Niculae Bădălău, Marian Mina,Paul Stănescu, Cristian Marciu și inclusiv el, nu purtau mască de protecție așa cum prevede legea la ora actuală. Oare Poliția Română nu va trebui să îi amendeze pe liderii PSD prezenți la această întâlnire pentru că nu au avut mască și nu au respectat distanțarea socială?

„Am acte să vă arăt că localitatea este proprietatea mea”, le-a strigat Pătuleanu polițiștilor. În ultimii doi ani, Marian Pătuleanu, singurul primar cu Maybach din județul Giurgiu, a devenit ”vedetă” națională ca urmare a două evenimente incredibile pentru care ar fi trebuit trimis la ”beciul domnesc”.

În prima partea lunii martie 2020, ”Mânuță” Pătuleanua avut o reacție nervoasă de un tupeu incredibil după ce a fost prins de radar în timp ce circula cu viteză în localitate. Când a fost orpit, el le-a spus agenților de poliție că se grăbea să bage oamenii în izolare că așa i-au spus șefii Poliției Giurgiu și Prefectura Giurgiu. ”Eu vin de la Prefectură de la ședință cu domnul Georgescu (n.r. Seful IPJ Giurgiu) și m-a trimis să izolez oamenii, de aia m-am grăbit”, a tunat Pătuleanu către polițiști. Mai mult, după aceea chiar i-a amenințat pe agenți de poliție că îl va suna pe ministrul de Interne Marcel Vela, spunând că aceștia nu au dreptul să îl amendeze, deoarece localitatea Sîngureni este proprietatea sa privată.

„Am acte să vă arăt că localitatea este proprietatea mea”, a spus primarul. „Filmez să arăt și eu la organele…și o să îi dau telefon și domnului Marcel Vela … Să vadă ce face Poliția Română pe timpul ăsta. Când țara arde, nouă ne arde de radar?”, i-a amenințat primarul pe agenți. Totodată a continuat să îi jigească pe polițiști pe care i-a acuzat că stau ascunși cu radrul ca să ia „șpagă” de la șoferi. În cele din urmă, Marian Pătuleanu a fost amendat cu 4.500 de lei pentru că a circulat cu viteză și a refuzat apoi să prezinte documentele, dar și pentru injuriile aduse polițiștilor.

”Cine a atentat la familia mea, îl împușc direct în cap”

Anul trecut, Marian Pătuleanu a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând angajaţii că- i împuşcă in cap. Incidentul a avut loc după ce primarul a revenit dintr-o vizită din Germania. Supărat că, o discuţie care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), a ajuns la soţia sa (Irina), primarul Maybach a recurs la ameninţări,scrie Ora de Giurgiu.

„Eu doar atât vă spun: cine a atentat la familia mea, ăsta (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), ăsta.. uitaţi-l aici.., credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele.. îl împuşc direct în cap. Să se audă în toată România. De ce vă interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi? (…)
A recunoscut mama. Eu m-am dus să o împuşc pe MAMA! Acum, eu m-am dus la ea să o împuşc. Pe MAMA! Că e băgați paraziţii din primărie. (…) Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, îl împuşc direct în cap. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. (…) Cine se crede vinovat de aici, să plece că-l împuşc, îl împuşc domnule contabil!”, a amenințat primarul din Singureni.

1 COMENTARIU

  1. „ Derbedei săraci acum bogați” împotriva săracilor, săraci , ca de obicei: sărăcia este o pătură prea scurtă și își trage propria plapuma a sărăciei.” Politicieni PSD au venit cu Preoțimea și Biblia noi aveam tara și pământul. Și ne-au spus: „Închide ochii și roagă-te”. Și când am deschis ochii, ei aveau tara și pământul noi aveam doar Biblia .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...