PSD: În ministerele pe care le conducem numărul angajaților a scăzut cu 997 față de noiembrie 2021

Social-democraţii au informat, marţi, că în ministerele conduse de PSD numărul angajaţilor a scăzut cu 997 faţă de noiembrie 2021.

„În ministerele conduse de PSD, numărul angajaţilor a scăzut cu 997 de persoane faţă de noiembrie 2021”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

Potrivit sursei citate, această precizare este făcută în urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la numărul de angajări făcute în ultima vreme în sistemul public.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la numărul de angajări făcute în sistemul public, după intrarea PSD la guvernare, facem următoarea precizare: conform datelor oficiale raportate de Ministerul Finanţelor Publice, în intervalul noiembrie 2021 – martie 2022, în ministerele conduse de reprezentanţii PSD, inclusiv aparatul Secretariatului General al Guvernului, numărul total de angajaţi a scăzut cu 997 de persoane, de la 135.517 posturi ocupate la 134.520”, menţionează PSD în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...