PSD inițiază consultări cu reprezentanții sectoarelor afectate de pandemie

Social – democrații anunță o serie de consultări cu reprezentanții sectoarelor afectate de pandemie, în vederea identificării soluțiilor pentru depășirea crizei sanitare în care se află România.

Discuțiile vor avea loc joi, în sistem hibrid, cu prezență atât la sediul central al partidului, cât și online. 

PSD consideră că restricțiile haotice și impredictibile impuse până acum de autorități, fără consultarea celor vizați, nu pot rezolva problemele deosebit de grave provocate de actuala pandemie. În opinia PSD, este nevoie de un plan coerent și predictibil, acceptat de reprezentanții sectoarelor afectate, pentru „O lună de solidaritate”, cu scopul depășirii actualului val al pandemiei și al revenirii cât mai rapide la normalitate”, transmite biroul de presă al PSD.

Discuțiile vizează domeniul sindical, al sănătății și mediul de afaceri.

Din partea PSD va participa un grup de specialiști din sănătate și educație, sub coordonarea medicului Alexandru Rafila (foto), deputat PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...