PSD își impune candidați pe listele AUR din Buzău, determinând exodul membrilor AUR către alte formațiuni politice

Publicat: 17 apr. 2024, 18:55, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Exclusiv
PSD își impune candidați pe listele AUR din Buzău, determinând exodul membrilor AUR către alte formațiuni politice

În comuna Vintilă Vodă din județul Buzău, atmosfera politică se încinge pe fondul unor presiuni din partea PSD asupra candidaților AUR. Alexandru Constantin, tânărul care își propune să aducă schimbarea în această localitate, a fost supus unor tactici menite să îi afecteze imaginea politică.

Inițial propus pentru funcția de viceprimar din partea PSD, Constantin a fost ulterior confruntat cu introducerea unor candidați controversați pe lista de consilieri locali a AUR, printre care și fostul primar PSD al comunei. Scopul? Să-i submineze credibilitatea și să-i îngreuneze parcursul politic.

Conștient de manevrele politice în joc și determinat să-și păstreze integritatea și viziunea pentru comunitatea sa, Alexandru Constantin a luat o decizie curajoasă. Astăzi, el a anunțat public că va renunța la AUR și va adera la Alianța Dreptei, alături de Dorin Badulescu, președintele PMP Buzău.

Într-o declarație adresată locuitorilor comunei Vintilă Vodă, Constantin a denunțat presiunile exercitate de PSD și a subliniat că misiunea sa este una de a aduce o schimbare autentică și pozitivă. Cu o echipă formată din oameni dedicați principiilor de încredere, susținere și dreptate, Constantin promite să continue lupta pentru o comunitate mai bună, alături de noua sa alianță politică.

”Dragi locuitori ai comunei Vintila Voda,

Va anunț ca presiunile celor care sunt la putere au ajuns si in partidul AUR.
Petcu Constantin (fostul primar) împreună cu Brutaru Valentin si Neguț Elena mi-au fost impuși in primele poziții ca si candidați la consiliul local. Eu nu am făcut si nu voi face alianță de dragul de a intra in politică, eu vreau schimbare in Vintilă-Vodă si mi-am format propria echipa de consilieri care se bazează pe încredere, susținere si dreptate și nu o voi schimba in detrimentul unora veniți doar pentru propriile interese.
Am găsit oameni care vor o schimbare in Alianța Dreapta Unita si am decis sa merg mai departe alături de Dorin Badulescu presedintele PMP Buzău”, a spus Alexandru Constantin.
alexandru constantin Vintila Voda

Această decizie a tânărului candidat nu numai că reflectă tensiunile politice locale, dar subliniază și importanța integrității și determinării în fața presiunilor politice menite să submineze voința și demnitatea candidaților.