PSD, mesaj înainte de rezultatele finale: Suntem gata să conducem România

Partidul Social Democrat se arată încrezător că a câștigat alegerile parlamentare 2020 în ciudat faptului că nu au fost stabilite deocamdată rezultatele finale. PSD transmite într-un mesaj pe Facebook că formațiunea politică este gata să intre la guvernare.

„Românii au decis că PSD rămâne principala lor speranță pentru a scoate #România din criza sanitară și cea economică în care au dus-o Orban și PNL!Azi, PSD este gata să se pună în slujba țării cu o echipă de #profesioniști și un #program de guvernare solid! Suntem gata să conducem România cu energie, profesionalism și competență pentru a readuce țara pe drumul cel bun.Românii au mers la vot în circumstanțe foarte dificile din cauza pandemiei. Le mulțumim tuturor cetățenilor care au votat, indiferent de partidul lor. Din păcate, alegerile au fost îngreunate de gestionarea necorespunzătoare a pandemiei de guvernul Orban. Deciziile liberalilor au generat un haos inutil care a inhibat participarea populației la acest scrutin atât de important.În ciuda acestor obstacole, am îndemnat oamenii să țină cont că votul le va determina viitorul, într-un moment critic din istoria națiunii noastre. Și milioane de români au răspuns prin #vot! Românii au spus clar că doresc preluarea controlului asupra pandemiei și înlăturarea unei guvernări incompetente care ne-a pus în pericol sistemul sanitar și viețile tuturor. De aceea, aceste alegeri pot fi considerate un referendum!Președintele României trebuie să înțeleagă mesajul votului și să asculte voința românilor! Altfel, mandatul lui și al oricărei formule guvernamentale formată de Orban și partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate!”, este mesajul transmis de PSD pe Facebook.

Biroul Electoral Central a început centralizarea voturilor pe măsură ce acestea au venit de la secțiile de vot. Au fost numărate mai întâi secțiile mici, preponderent din mediul rural. Conform rezultatelor oficiale parțiale BEC de la ora 11:00, PSD câștigă alegerile parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...