Grindeanu a anunțat că PSD nu mai are majoritate în Biroul permanent al Senatului: Care este motivul

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a anunțat, marți seară, că social-democrații nu mai au majoritate în Biroul permanent al Senatului, fiindcă unul dintre membrii PSD care face parte și din structura de conducere a forului legislativ a refuzat și luni și astăzi să mai răspundă apelurilor PSD. Este vorba despre Ion Ganea, senator afiliat grupului PSD și secretar al Biroului permanent.

Sorin Grindeanu consideră că faptul că nu mai ești pe loc eligibil la alegerile parlamentare în organizația PSD Tulcea nu înseamnă că nu trebuie să faci munca pentru care ai fost ales.

„Din câte ştiu, şi ştiu bine, acolo a existat o situaţie cu un membru PSD care în această perioadă, ieri şi azi, a refuzat să mai răspundă apelurilor noastre. Sigur, în paranteză fie spus, acel membru al Biroului permanent din Senat nu se mai află pe un loc eligibil. Acum de aici şi până la a refuza să îţi mai faci munca pentru care ai fost ales pentru 4 ani e cale lungă. Faptul că organizaţia judeţeană Tulcea nu l-a mai pus pe un loc eligibil nu înseamnă că nu trebuie să mai vii la muncă sau nu înseamnă neapărat că trebuie să asculţi câtece de sineră venite dinspre putere. Pentru că undeva acolo se poate găsi cauza. Cert este că inclusiv astăzi când vorbim în Biroul permanent al Senatului nu mai avem majoritate”, a afirmat Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă marţi la sediul partidului din Kiseleff.

Întrebat dacă acest senator PSD va fi exclus din partid, Grindeanu a spus că nu, însă formaţiunea nu îl mai consideră social-democrat.

„Pe care noi nu îl mai considerăm social-democrat. Pentru că pentru a face acest lucru mai trebuie să ai un Birou permanent, iar în acest moment nu s-a reuşit convocarea acelui Birou permanent. Ca să fiu clar – nu îl mai considerăm social-democrat. Nu (întrebat dacă va fi exclus din PSD – n.r.), dar nu îl mai considerăm. În această perioadă nu neapărat ne ocupăm de aceste lucruri. Cert este că supărarea pleacă presupun din faptul că nu mai e pe un loc eligibil în organizaţia respectivă”, a completat Grindeanu.

1 COMENTARIU

  1. GRINDEANU PESCUITORUL DE STIUCI BELINEZE ESTE DOAR UN PUTZOI POLITIC CARE VA PRABUSII PESEDEAUA MULT MAI JOS . ASTA CU AJUTORUL GAROIULUI MARCELICA , DAR SI AL INFRACTORILOR GUSA SI DINCU . ASTIA SINT NOILE JEGURI POLITICE DUPA DRAGNEA SI GASCA LUI DE PENALI . SPERAM CA JILAVA ARE LUCURI DISPONIBILE SI PENTRU EI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...