PSD va depune o moțiune simplă împotriva lui Claudiu Năsui

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat luni că PSD va depune o moțiune simplă împotriva lui Claudiu Năsui pentru „bătaia de joc la adresa antreprenorului român”.

„Am decis să depunem moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pentru ce a văzut o țară întreagă: bătaie de joc la adresa antreprenorului român. În loc să-i ajute, el nu face acum decât să blocheze un program de finanțare de 500 de milioane de euro. După dezbaterile pe buget vom face o moțiune simplă împotriva domnului Năsui”, a declarat Grindeanu, potrivit Digi24.

Sorin Grindeanu a adăugat că PSD va depune și amendamente la buget pentru a le plăti minerilor drepturile restante.

Aceasta ar fi cea de-a doua moțiune împotriva lui Năsui, după ce PSD a depus încă de săptămâna trecută o moțiune împotriva ministrului economiei.

Mai mult, ministrul Economiei a adăugat că va depune o plângere la DNA cu privire la posibile fraude în legătură cu programul prin care sunt acordate granturile nerambursabile în valoare de 550 de milioane de euro din fonduri europene.

Claudiu Năsui ar urma să fie al doilea ministru din Guvernul Cîțu vizat de o moțiune simplă, după cea depusă de PSD împotriva lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, care a fost respinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...