PSD vrea alegeri anticipate: „Suntem pregătiți să preluăm guvernarea”

Social – democrații susțin că ar trebui organizate alegeri anticipate și se arată pregătiți să preia guvernarea, dar nu să susțină din umbră un guvern minoritar PNL.

„Nu este o catastrofa ca, pentru prima dată după 30 de ani, să avem alegeri anticipate. Sunt acum în Bulgaria. PSD-ul nu e angrenat într-un joc politic care privește alt partid, pe noi ne interesează soarta românilor”, a declarat vineri Marcel Ciolacu, președintele PSD, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Timișoara.

Întrebat dacă, în ipoteza în care actuala coaliție de guvernare s-ar destrăma, ar accepta să sprijine din umbră un guvern minoritar liberal, Ciolacu a negat.

„Suntem pregătiți să preluăm guvernarea”, a adăugat președintele PSD.

Întrebat ce se întâmplă cu moțiunea de cenzură, Ciolacu a spus că încă negociază cu cei de la AUR și de la minorități dar este sigur de succesul ei.

„Moțiunea de cenzură are șanse să treacă, după șase luni de la instalarea guvernului, nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria post-decembristă”, a adăugat Ciolacu.

Colegul lui de partid, Sorin Grindeanu, prezent în conferință, a fost demis din funcția de premier (4 ianuarie 2017 – 29 iunie 2017 )după mai puțin de jumătate de an de la învestire, chiar de PSD.

2 COMENTARII

  1. gașca de bandiți de la CFR trebuiesc arestați.ccr și-a depășit de mult atribuțiile și s-au transformat în mod ilegal într-o instanță de judecată.nu numai că deciziile aberante nu au nici o legătură cu constituția dar deja dorneanu și gașca s-au transformat într-un grup de crima organizata care sfidează pe români .până cum cei care au făcut guvernul și au majoritatea in parlament trebuiau să schimbe legea de organizare și funcționare a ccr.sau și mai bine să desființeze aceasta haita și așa zisele probleme constituționale sa fie judecate la ICCJ.dar ăștia nu au făcut nimic până acum .freacă menta .jaful jaf,pensii speciale pensii speciale,creștere astronomică de preturi la benzină,motorina,energie electrica gaze,alimente.a specie de oameni făcuți de familii degenerate.astia trebuiesc distruși până la a zecea generație.poticienii români mutanții genetici ai sec 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole