PSD solicită directorulului Spitalului Judeţean Sibiu să prezinte modul cum gestionează cazurile COVID-19

Liderul PSD Sibiu, consilierul județean Bogdan Trif, vrea convocarea de urgență a unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean, în care directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, medicul Liliana Coldea, să explice modul în care gestionează cazurile de coronavirus.

„În contextul actual, în care municipiul Sibiu şi localităţile învecinate sunt în situaţia de a intra în carantină, Grupul Consilierilor Judeţeni PSD Sibiu solicită convocarea unei şedinţe extraordinare de îndată de Consiliul Judeţean, în cadrul căreia managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu să prezinte un raport cu privire la modul în care au fost gestionate cazurile COVID preluate de instituţia pe care o conduce, dar şi asupra necesităţilor spitalului.

Grupul Consilierilor Judeţeni PSD solicită colegilor din celelalte formaţiuni politice sprijin pentru acest demers, în vederea adoptării unor măsuri pentru depăşirea situaţiei epidemiologice grave în care se află judeţul Sibiu”, a declarat Bogdan Trif, citat în comunicatul de presă.

Spitalul din Sibiu este principala unitate medicală din județ unde sunt tratați pacienții adulți infectați cu coronavirus.

Sibiul este judeţul cu rata cea mai mare de infectare din ţară, de peste 7 la mia de locuitori.

De la începutul pandemiei de coronavirus în România, în Sibiu au fost confirmate 9.065 de cazuri de infectare. Numai într-o singură zi, conform bilanțului transmis de autorități joi, au fost infectate 379 de îmbolnăviri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...