Publicul de la Roland Garros a fost dat afară din cauza restricțiilor din Franța

Spectatorii turneului de la Roland Garros au fost daţi afară de pe terenuri din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Publicul a fost invitat să părăsească terenurile duminică, în prima zi a Grand Slam-ului. Spectatorii au fost dați afară la ora locală 20:15, din cauza restricţiilor de circulaţie din Franţa.

„Porţile stadionului se vor închide la 20:45. Vă rugăm să părăsiţi tribunele în timpul schimbării terenurilor”, s-a auzit la difuzoarele complexului, începând de la ora locală 20:20, informează lesoir.be.

La ora 20:35, ora locală, anunţul a fost reluat: „Doamnelor şi domnilor, porţile se vor închide în zece minute”.

Patru meciuri erau încă în desfăşurare în acel moment.

Partida dintre Stefanos Tsitsipas şi Jeremy Chardy trebuia să se dispute în sesiunea nocturnă.

Organizatorii turneului de la Roland-Garros au obţinut de la autorităţi permisiunea de a primi puţin peste 5.000 de persoane pentru primele zece zile ale turneulu.

În ultimele cinci zile, când gradul de ocupare a tribunelor va creşte de la 35% până la 65%, vor putea participa la meciuri 13.000 de spectatori.

În prezent, în Franța este în vigoare restricția de circulație pe timpul nopții. Carantina de noapte este instituită de la ora 21.00. Din 9 iunie ar urma să relaxate noi măsuri, iar circulația pe timp de noapte va fi interzisă începând cu ora 23.00.

Turneul de la Roland Garros se va încheia la 13 iunie, atunci când va avea loc finala de pe tabloul masculin de simplu, conform news.ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole