Publyo, prima platformă din România prin care creezi media planuri și publici articole într-un mod automatizat

Munca dintr-o agenție de digital, media, PR sau content online înseamnă pe lângă crearea și implementarea de conținut pentru clienți și un flux care include taskuri mari consumatoare de timp.

Atunci când ai o campanie de articole de implementat, activitățile care trebuie executate necesită atât timp cât și atenție. Organizarea campaniei, programarea publicării, trimiterea efectivă a articolelor către publisheri, construirea rapoartelor cu linkurile articolelor publicate sunt activități care trebuie făcute într-un mod organizat și cu resurse de timp și oameni.

Publyo este prima platformă lansată pe piața din România care rezolvă aceste taskuri într-un mod total automatizat. Organizarea și implementarea campaniilor media se realizează printr-un sistem de CRM care permite ca toate etapele unei astfel de campanii să se realizeze în același loc. Astfel planificarea, publicarea, raportarea și monitorizarea sunt realizate extrem de simplu și eficient și agenția va scuti multe costuri.

Publyo are 2 module principale:

Publyo CRM permite planificarea, uploadul de conținut și monitorizarea campaniilor de articole direct din sistem. De asemenea, comunicarea cu clienții, publisherii și echipa de writteri se realizează în timp real, direct din sistem, fără să mai fie nevoie să fie schimbate zeci de mailuri pentru o singură campanie. Publyo CRM poate fi activat prin achiziționarea unui abonament disponibil în mai multe variante, în funcție de mărimea și nevoile agenției.

Publyo Content&Publishing este în pregătire pentru a fi lansat și va fi un market place prin intermediul căruia se vor putea comanda scrierea de articole și achiziționarea de advertoriale și articole SEO pe cele mai importante site-uri din România. Funcționalitățile modulului vor putea fi accesate de marketeri, clienți finali sau agenții de media&content fără să fie nevoie și de achiziționarea Publyo CRM.

Publyo CRM te ajută să creezi automatizat campanii media în avans

Publyo CRM îți permite să creezi automatizat campanii media pentru fiecare client în parte, având asta posibilitatea de a lucra în mod organizat și eficient.

Oricât de multe conturi ai avea, pentru fiecare în parte ai un dashboard unde ții evidența campaniilor executate de la planificare și până la publicarea și monitorizarea articolelor.

Modul de lucru este extrem de simplu, alegând data și site-urile unde vrei ca articolelor să fie publicate oricât de mare ar fi intervalul de timp în avans. În mai puțin de o oră poți crea campanii media chiar și pentru un an, pregătindu-ți un calendar al campaniei care știi sigur că va fi executat exact atunci când trebuie.

Ce este cel mai important este faptul că în sistem poți să introduci site-urile cu care lucrezi sau să alegi din portofoliul de publisheri afiliați Publyo de la care poți cumpăra publicarea de advertoriale și articole SEO la cele mai bune oferte de preț.

De asemenea, ești interconectat cu alte agenții cu care poți să faci business: de exemplu poți achiziționa publicarea de articole de la aceștia pe site-uri cu care lucrează și la care tu nu aveai acces înainte.

Suntem siguri că ai sesizat deja oportunitatea: chiar dacă agenția ta este la început de drum, ai șansa să publici pentru clienții tăi articole pe cele mai mari site-uri din România fără să fie nevoie să dai măcar un email pentru a stabili un contact sau pentru a cere o ofertă de preț.

Cam atât este de simplă munca de planificare folosind Publyo CRM: nu există zeci de sheeturi sau sute de mailuri tradiționale schimbate nici cu publisherii, nici cu clienții.

Publyo CRM te ajută să publici articolele în mod automat pe site-urile publisherilor

Odată ce ai setat calendarul de publicare al articolelor, următorul pas este să încarci în sistem conținutul acestora alături de 1, 2 fotografii reprezentative.

Exact pe data pe care ai specificat-o în programare, Publyo CRM trimite automat articolul către publisher fără ca tu să mai fie nevoie să execuți manual vreun task. În momentul în care publisherul publică articolul va urca tot în sistem linkul acestuia și atât tu ca agenție, cât și clientul veți primi automat notificare pentru a vizualiza articolul și pentru a vedea că acesta este online și gata pentru a fi citit.

Cu Publyo CRM poți comunica direct din sistem cu publisherii, clienții și writterii

Pe lângă faptul că trimiți direct din sistem articolele de publicat către site-uri, poți comunica direct și cu echipa ta de writteri. Dacă un client de al tău are nevoie să îi furnizezi conținut, Publyo CRM îți permite să comunici direct din sistem cu echipa ta de writteri pentru a le lansa comanda. Acesta le poți specifica tipul clientului, tipul de articol, cuvintele cheie ce trebuie folosite și data de finalizare a materialului. În momentul în care articolul este terminat, writterul îl urcă în sistem iar clientul poate aproba sau cere modificări la articol tot direct din sistem.

Publyo CRM este singura platformă din România care monitorizează articolele deja publicate

Sistemul Publyo CRM nu își oprește ”taskurile” după planificarea și publicarea articolelor. Toate articolele trimise sunt monitorizate constant, astfel încât în cazul în care acestea nu mai sunt active, sunt aduse schimbări în conținut sau linkurile de pe cuvintele cheie nu mai funcționează așa cum erau setate inițial, sistemul trimite automat sesizări site-urilor pentru a remedia situația. Bineînțeles, că tot sistemul îți va trimite automat notificare atunci când problema a fost rezolvată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...