Pupila pensionară a lui George Boroi, angajată cu dedicație de Mădălin Hîncu la CSA Steaua

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că impunerea la conducerea Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București a colonelului Mădălin Hîncu de către ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a fost mutarea dezastruoasă.

Timpul a demonstrat că pentru Hîncu clubul militar este o pălărie prea mare, dar ministrul Nicolae Ciucă s-a făcut că plouă și astfel CSA Steaua a ajuns o  doua „pensiunea” a lui Hîncu.

Hîncu, creația „groparului” Boroi

Ultima „performanță” a lui Hîncu omologată la CSA Steaua cu acordul Ministerului Apărării Naționale a fost angajarea recentă a unei pensionare la noul stadion din Bulevardul Ghencea.

Este vorba despre subofițerul pensionat din clubul militar în august 2020 Mariana Alexandru, protejata fostului controversat comandant al CSA Steaua, George Boroi, ajuns acum secretar general al COSR, cel care a îngropat clubul militar în mocirla mediocrității și amatorismului.

Practic, Hîncu a aranjat în așa fel concursul pentru ca protejata pensionară a lui Boroi să ajungă pe postul de la stadionul Steaua, deși nu îndeplinea condițiile legale de a participa la acest concurs.

De fapt, Hîncu este creația lui Boroi, care, la 1 ianuarie 2016, profitând de bulibășeala guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi, condus atunci de Hîncu, a devenit, pe ușa din dos, parte integrantă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București unde Boroi era comandant.

Și astfel, cel mai galonat club sportiv din România și-a mărit cu opt secții numărul disciplinelor practicate de sportivii săi, pentru a include și sporturile montane și de iarnă păstorite de Hîncu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole