Putem călători cu trenul direct la Istanbul, Varna, Sofia și retur! Cât costă și în cât timp se ajunge la destinație

CFR anunță că de vineri sunt introduse rute directe către Istanbul, Varna, Sofia și retur și introduce garnituri cu vagoane de dormit. Oferta este valabilă pentru 4 luni, mai exact până pe 3 octombrie.

O călătorie de la Bucureşti Nord la Halkali, în Istanbul sau retur costă 53,2 euro la vagon cușetă cu 4 locuri. Veți avea nevoie de cușetă, pentru că voiajul durează 18 ore și jumătate, din cauza vitezelor mici și a opririlor dese.

Trenul spre Istanbul pleacă din București, Gara de Nord, la 10.55 și ajunge la 5.34 dimineața în gara Halkali, potrivit Radio Europa FM.

Halkali este situată la 27 km de cea mai cunoscută gară a capitalei turce, Sirkeci. Spre Bulgaria, mai exact la Varna, un bilet costă 22 euro, retur 28,2 euro, la vagon obișnuit, de clasa a 2-a. Către Sofia sau înapoi spre București Nord, la clasa a 2-a, un bilet costă 29,8 euro .

La Sofia și Varna se ajunge în 9 ore.

Toate aceste trenuri vor circula în perioada 3 iunie – 3 octombrie 2022, informează CFR Călători.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...