Putin a sunat retragerea de la Azovstal?

În timp ce liderul cecen Kadîrov se bătea cu cărămida în pectorali că azi, Azovstal, ultimul punct de rezistență al Ucrainei în Mariupol, cade cu siguranță, în timp ce oficialii ucraineni afirmă că forțele lor de luptă sunt încă pe poziții și ultima redută din Mariupol, combinatul siderurgic Azovstal, rezistă, Vladimir Putin, care a afirmat întâi că a cucerit orașul de la Marea Azov, acum se pare că a anulat atacul asupra combinatului și și-a retras trupele. Motivația lui a fost că „trebuie să protejăm viețile soldaților noștri”.

Ceea ce ne face să ne întrebăm ce se întâmplă, de fapt, la Mariupol și la combinatul siderurgic Azovstal, unde s-au dat lupte crunte. După ce a ignorat toate sancțiunile, spunând că Rusia trebuie doar să se adapteze la noua situație economică și să se confrunte cu Occidentul, că altfel e inevitabil, se sună retragerea. Ce dedesubturi sunt și, de altfel, care e e adevărul în totalitate, nu pot să știe decât capii cei mari ai celor implicați în conflictul armat.

2 COMENTARII

 1. Ce soartă probabilă așteaptă Ucraina și/sau președintele Zelensky și de ce?

  „Zelensky este deja nemuritor .
  El va fi amintit în statui, cântece, nume de străzi și cărți de istorie.
  Imaginea sa va împodobi monedele, banii de hârtie, galeriile de artă, afișele patriotice și pereții caselor ucrainene pentru generațiile viitoare.
  El va fi venerat ca fiind unul dintre cei mai mari eroi ai Ucrainei, Europei și democrației însăși. Toate acestea sunt sigure „.

  El poate fi încă asasinat. Dacă s-ar întâmpla asta, îmi imaginez că soția lui ar deveni purtătorul de stindard al moștenirii sale și următorul președinte al Ucrainei. Dacă va supraviețui, pe de altă parte, va fi o forță puternică atât în ​​politica ucraineană, cât și în cea europeană pentru ceva vreme.

  Sper ca puterea sa nu i se urce la cap. El va fi un shoo-in pentru un al doilea mandat ca președinte și este foarte probabil că ar putea deveni „președinte pe viață” dacă ar vrea.
  Sper că nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...