Vladimir Putin ar urma să își dea demisia din funcție în 2021 din cauza unor probleme de sănătate, spun surse de la Moscova

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar intenționa să se retragă din funcție la începutul anului viitor din cauza unor probleme medicale, conform unor surse de la Moscova. Analistul politic Valeri Solovei a declarat, conform The Sun, că liderul rus ar avea simptome de Parkinson.

Informațiile legate de retragerea lui Putin vin în contextul în care liderul rus a propus un proiect de lege care să-i permită să fie senator pe viață cu imunitate juridică și avantaje de stat.

Conform analistului Solovei, Putin a fost observat în înregistrări în timp ce își schimba constant poziția, având grimase de durere și cu degetele tremurând ușor în timp ce apuca o cană.

Potrivit Adevărul.ro, Solovei a mai spus că iubita și familia liderului rus fac presiuni ca președintele în vârstă de 68 de ani să demisioneze.

“Există o familie care are o influență importantă asupra lui. El vrea sa faca publice planurile sale de predare a puterii in ianuarie”, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole