Putin dă asigurări că vaccinurile rusești anti-Covid sunt eficiente

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, dă asigurări că vaccinurile experimentale ruseşti împotriva COVID-19 sunt eficiente.

Liderul rus a mai adăugat că speră ca vaccinarea în masă să înceapă în Rusia până la sfârşitul anului acesta.

Vladimir Putin a mai declarat, joi, că în ciuda creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, în Rusia nu va fi impusă carantina la nivel național, relatează AFP, RIA Novosti şi Reuters.

„Noi înţelegem perfect cum trebuie să acţionăm şi de aceea nu vom institui măsuri total restrictive şi o aşa-zisă carantină naţională sub care economia şi activităţile comerciale sunt practic oprite(…)În pofida unei situaţii epidemiologice dificile, suntem pregătiţi mult mai bine să lucrăm în condiţiile impuse de această epidemie”, a declarat Putin în cadrul unui forum de investiţii în videoconferinţă.

Rusia a înregistrat joi 17.717 noi de cazuri de infecţii cu SARS-CoV-2 şi 366 de decese.

Rusia este a patra cea mai afectată țară de pandemie, ca număr de cazuri înregistrate, cu un total de 1.581.693 contaminări şi 27.301 de decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...