Putin mărește distanța. A ajuns la 20 de metri față de oficialii ruși

Putin nu se dezminte: după ce i-a ținut pe președintele francez Emmanuel Macron și pe cancelarul german Olaf Scholz la 6 metri distanță, acum scena se repetă, iar personajele sunt  membrii Consiliului de Securitate al Rusiei, convocat de Vladimir Putin, luni, pentru a decide soarta Ucrainei. Iar de data aceasta distanța a fost și mai mare: 20 de metri. Probabil, la următoarea întâlnire va fi și mai mare sau poate Putin va fi singur în sală.

”Putin conduce această ședință a Consiliului de Securitate ca într-un film de pe Netflix. A început prin a spune că vor decide astăzi soarta Ucrainei, apoi toți membrii din consiliu și-au spus părerile. O modalitate extraordinară de a afla viitoarea soartă a Europei”, a comentat pe Twitter jurnalistul britanic Shaun Walker, potrivit Observatornews.ro.

La ședința convocată de Putin au participat fostul președinte și premier rus, Dmitri Medvedev, acum vicepreședinte al  Consiliului de Securitate al Rusiei, Serghei Lavrov, șeful diplomației ruse, Alexander Bortnikov, șeful FSB, Serviciile de Securitate ruse, șeful adjunct al administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, șeful Serviciului de Informații Externe, Serghei Narîșkin, Nikolai Patrușev, principalul consilier pe teme de securitate și premierul rus, Mihail Mișustin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...