Putin și Zelenski se pot întâlni față în față. Amândoi au confirmat participarea

Președintele rus Vladimir Putin a acceptat invitația președintelui indonezian Joko Widodo la summitul G20, unde a fost invitat și președintele Volodimir Zelenski. Informația a fost confirmată de consilierul președintele rus, Iuri Ushakov, informează agenția rusă de știri Interfax.

Ushakov a declarat că președintele Federației Ruse a primit o invitație și a confirmat oficial participarea la summitul „celor douăzeci” din 15-16 noiembrie, care va avea loc la Bali.

„Sunt invitați într-un format față în față, sper că pandemia va permite ca acest eveniment să se desfășoare într-un format fizic”, a spus Ushakov.

Acesta a mai spus că Widodo l-a invitat personal pe Putin la summit „ținând cont de faptul că indonezienii se află sub presiunea țărilor occidentale importante”.

Până atunci, președintele rus Vladimir Putin va vizita Tadjikistanul, care va fi prima sa vizită după declanșarea războiului împotriva Ucrainei.

Pe 20 iunie, presa a relatat că Putin urma să viziteze Belarusul.

Pe 14 iunie, președintele Volodimir Zelenski a declarat că nu are o mare dorință de a se întâlni cu președintele rus Vladimir Putin, dar este pregătit pentru un astfel de format.

1 COMENTARIU

  1. Da este o intrebare de ce mai este bagat in seama criminalul de razboi psihopat,interlop Putin?Putin trebuie ucis cu sange rece si se lucreaza la asta.Este de fapt o complicitate criminala cu acest criminal Putin ca tot este scos din grota in care se ascunde de niste idioti utili ca Macron in primul rand.Ce ai de discutat cu un interlop criminal?Pana la urma Rusia va avea ceea ce metita:va fi stearsa de pe fata pământului daca continua cu amenintarile si atacurile criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...