Quentin Tarantino scrie o carte ciudată

Regizorul american se întoarce din nou în lumea din Once Upon A Time In Hollywood, filmul său din 2019, de data aceasta cu o carte despre Rick Dalton, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio în lungmetraj.

Tarantino spune că această carte este scrisă de o versiune separată a lui dintr-o istorie alternativă! El a descris proiectul ciudat într-un interviu acordat Empire Online, spunând că se va numi Filmele lui Rick Dalton și că va conține filmografia completă a personajului fictiv. Regizorul spune că inspirația i-a venit din cărțile din anii 1970 din care oamenii puteau afla lucruri inedite despre actorii lor favoriți. „Îți va oferi o biografie rapidă a vieții sale. Iar apoi va începe să îi treacă în revistă cariera”, explică el.

Tarantino spune că, deși el o să apară pe coperta cărții, acesta nu va fi același Quentin Tarantino care a regizat Once Upon a Time in Hollywood în universul nostru ci un Quentin Tarantino dintr-un univers alternativ al Hollywood-ului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...