Raed Arafat, anunț pentru fanii Neversea și Untold: E pe riscul lor

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat,  a anunțat duminică faptul că festivalurile nu se vor putea ține anul acesta, din cauza faptului că în prezent numărul maxim de persoane adunate într-un singur loc și care desfășoară aceeași activitate este de circa 100.

Unii organizatori de festivaluri au pus deja la vânzare biletele, însă autoritățile nu pot estima evoluția situației epidomiologice.

„Nu ar trebui să se grăbească”

Raed Arafat susține că organizatorii festivalurilor s-au grăbit în ceea ce privește punerea în vânzare a biletelor și că în cazul anulării acestora în contextul pandemic, se va ajunge la situația din anul precedent, adică discuții pe tema biletelor furate, a banilor nereturnați.

Şeful DSU a adăugat faptul că există posibilitatea ca numărul de cazuri de infectări să crească până la vară, ceea ce ar duce inevitabil la anularea pe anul 2021 a oricărui eveniment de acest tip.

Nimeni nu poate să dea un răspuns concret acum şi răspunsul o să fie cum evoluăm. Noi nu ştim cum evoluăm, s-ar putea să ne trezim cu o creştere şi cu un vârf nou, nu ştie nimeni. Riscul se asumă. Sunt două, trei, patru festivaluri care se fac pe an, care la acest moment încă nu ştim dacă vor putea să se ţină, nu pentru că avem ceva cu festivalurile, dar pentru că este probabil că nu vom putea să permite un număr mai mare decât 100 de oameni sau 150 să desfăşoare o activitate împreună”, a declarat șeful DSU la Antena3.

Nemulțumirile organizatorilor

Directorul de comunicare al festivalurilor Neversea şi Untold, Edy Chereji, se declară nemulțumit pe pagina sa de Facebook și susține că industria de evenimente ar putea fi afectată de încă un an de pauză.

Organizatorii festivalurilor Neversea şi Untold au anunţat data evenimentelor, în luna iulie fiind programat festivalul de la Constanţa şi în august cel de la Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

  1. Sa fim înțelegători cu noi înșine. Cui ii mai pasa de acest poporul român și de acest tineret, frumos, fraged, minoritar și rătăcitor, lăsat de izbeliște in jungla morții ?
    „Iubim Romania și Poporul, interesant, doar atunci când vine vorba de profit, bani și avere?
    Restul… ducă-s-ar-dracului in sărăcie mizerie și de n-ar mai fi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...