Raed Arafat nu continuă războiul cu cei care l-au amenințat cu moartea

Raul Coltor, bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat printr-un mesaj postat pe Facebook a fost reținut pentru amenințare în scop terorist. Magistrații au decis să-l plaseze sub control judiciar.

Contactat de puterea.ro, Raed Arafat a declarat că nu vrea să comenteze felul în care procurorii au făcut dosarul. Întrebat dacă el crede că amenințările la adresa lui vor continua, Arafat a răspuns, în exclusivitate, pentru puterea.ro: „Să lăsăm lucrurile așa cum sunt,  fără alte comentarii”.

Arafat, ținta unui adept al teoriei conspiraţiei

În luna iulie, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de Raul Coltor un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. Autorul postării a spus în mesaj că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

Atunci ministrul Raed Arafat a susținut că și-a închis internetul pe tabletă. „Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnuri: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, spune atunci Arafat.

Ministrul secretar de stat spune că nu este afectat de amenințări dar că alte persoane sunt impresionate de mesajele postate. În mesajele avându-l ca țintă pe Raed Arafat, Raul Coltor scris că „îl va îngropa într-un mormânt de piatră cu an porc alături”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...