Rafael Nadal, despre povestea care ține primele pagini ale site-urilor de știri din întreaga lume

Publicat: 10 ian. 2022, 21:00, de Eliza Popa, în SPORT , ? cititori
Rafael Nadal, despre povestea care ține primele pagini ale site-urilor de știri din întreaga lume

Rafael Nadal a comentat pe marginea poveștii care ține primele pagini ale site-urilor de știri din întreaga lume. Întregul șir al evenimentelor relaționate de anularea vizei lui Novak Djokovic a fost descris drept ”un circ”.

Spaniolul a calificat controversa creată jurul lui Djokovic drept ”un circ”. ”S-a creat un circ în jurul acestei povești. Este vorba de sport, multe interese se mișcă în jurul lui, la nivel general, la nivel economic, publicitar”, a spus tenismenul pentru un post de radio.

Un judecător australian i-a dat dreptate sârbului în disputa cu autoritățile. Anularea vizei sale a fost respinsă. Cu toate acestea, ministrul Imigrării a confirmat că ia în considerare utilizarea puterii sale personale, pentru a anula din nou viza lui Djokovic. ”Indiferent dacă sunt sau nu de acord cu Djokovic în privința unor lucruri, justiția a vorbit și a spus că are dreptul să participe la Australian Open și cred că este cea mai corectă decizie, ca acest lucru să se întâmple, dacă s-a rezolvat în acest fel. Îi urez mult noroc„, a declarat Rafael Nadal, luni, pentru postul de radio spaniol Onda Cero, potrivit Reuters.